S SKRBJO

Trajnost

Dobro vino ne nastane kar tako in kar nekje. Njegove posebne prvine skrbno definirajo številni elementi in vplivi. Vetrič s Pohorja, naklonska lega Ritoznoja in nadmorska višina z raznoliko sestavo tal našim vinom dajejo mineralen okus s polno in kompleksno noto. Začutite posebnost našega okolja!
Ekologija

Bogastvo narave

Živimo z naravo, ki ustvarja bogastvo naših vinskih okusov. Trajnostno, ekološko vinogradništvo je pomemben del naše filozofije. Zavedamo se, da najvišjo kakovost lahko zagotavljamo le tako, da v naravo ne posegamo s škodljivimi prijemi, temveč jo negujemo in ji dopuščamo, da nam pokaže svojo najboljšo plat.

Sustainabilitty-Harvesting-Experience
Sustainabilitty-Welcome-Pack
terroir

Evolucija okusa

V vinogradih kmetije Frešer okuse naših vin prepuščamo sestavi tal, na katerih gojimo trto. Ilovnate in peščene nižje lege (od 330 do 370 m nadmorske višine) zagotavljajo sadnost in svežino sauvignonu in laškem rizlingu, kamene laporne višje lege (od 370 do 480 m nadmorske višine) pa z mineralnimi okusi bogatijo renski rizling, modri pinot, sauvignon in laški rizling.

ritoznoj

Vinska zapuščina

Z ljubeznijo in znanjem plodove naših vinogradov vsako leto znova skrbno shranimo v steklenice, da bi vam omogočili uživanje v vinski zapuščini, ki jo na kmetiji Frešer razvijamo že od leta 1832.

Sustainabillty-True-Taste

E NOVICE

Ste stari
18 let ali več?

Minister za zdravje opozarja: uživanje alkohola lahko škoduje zdravju.